Apple Music Voor Android 10 Miljoen Keer Gedownload

Apple-MusicDe meeste mensen met een Android-toestel maken waarschijnlijk gebruik van Spotify om muziek te streamen. De concurrerende muziekstream-app van Apple wordt echter ook steeds populairder. Zo blijkt uit de statistieken van de Google Play Store dat de app al meer dan 10 miljoen keer is gedownload.

Apple Music verscheen in september in de Play Store, dus het duurde ongeveer 10 maanden om 10 miljoen downloads te bereiken. Hoeveel Android-gebruikers ook daadwerkelijk actief zijn op Apple Music is niet duidelijk. Apple liet eerder zelf wel weten dat Apple Music ongeveer 15 miljoen betalende gebruikers heeft, maar het is niet duidelijk hoeveel hiervan afkomstig zijn van Android.

Apple brengt doorgaans alleen applicaties uit voor het eigen iOS-besturingssysteem. Apple Music is dan ook de eerste app die Apple heeft uitgebracht voor Android. Apple heeft hiervoor nooit een reden gegeven, maar wij vermoeden dat Apple deze stap heeft gezet om beter te kunnen concurreren met Spotify en andere muziekstream-diensten.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *