Google Lanceert Reisapp Trips Voor Android en iOS

Google-TripsGoogle heeft deze week de reis-app Trips gelanceerd voor Android en iOS. Trips verzamelt gegevens van de Google-account van de gebruiker, zodat de app juiste informatie en tips kan geven over reizen.

Google Trips is vooral gemaakt om voor “minder gedoe” te zorgen bij het plannen van een reis, zo schrijft Google in een blogpost. Hierdoor kunnen gebruikers meer genieten van hun “welverdiende vakantie“. De app geeft onder andere informatie weer over geboekte vluchten of hotels, mits deze zijn geboekt via een Gmail-Account. Ook geeft Trips tips over activiteiten en restaurants.

Voor de tweehonderd meest populaire steden heeft Google dagtrips samengesteld. Toeristen krijgen dan de populairste bezienswaardigheden te zien en andere lokale bijzonderheden, maar het is ook mogelijk om zelf een dagplanning te maken.

Alle gegevens die worden weergegeven in Google Trips worden verzameld uit het Google-account van de gebruiker. Zo kijkt Trips onder andere naar de Gmail-account van de gebruiker en naar planningen die zijn gemaakt in Google Calendar.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.