Google Stuurt Uitnodigingen Voor “Pixel”-evenement Op 4 Oktober

Pixel NestGoogle heeft een website online gezet en uitnodigingen verzonden voor een evenement dat op 4 oktober zal plaatsvinden. Op dit evenement zal de fabrikant vermoedelijk twee Pixel-smartphones introduceren. Deze smartphones moeten de Nexus-toestellen opvolgen.

Er gaan al een geruime tijd geruchten over de Pixel en Pixel XL, de nieuwste smartphones van Google. De Pixel krijgt volgens deze geruchten een 5-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een 2770mAh accu, terwijl de Pixel XL is voorzien van een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels en een 3450mAh accu.

Intern vinden we een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en 32GB of 128GB opslagruimte. De behuizing zou zijn gemaakt van aluminium.

Pixel XL foto

Het is mogelijk dat de Pixel-smartphone al kort te zien was in een tv-reclame van zusterbedrijf Nest. Hierin zien we namelijk een onbekende witte smartphone die qua ontwerp lijkt op de eerder gelekte renders en foto’s van de Pixel-smartphones. We hoeven nog maar twee week te wachten voordat we de geruchten kunnen bevestigen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.