“Twitter Gaat Vine Mogelijk Verkopen”

Twitter VineVorige maand schreven we dat Twitter had besloten om Vine helemaal te sluiten. Er zouden echter meerdere bedrijven interesse hebben in een overname van Vine en dit zou nu door Twitter worden overwogen. Zo schrijft de website Techcrunch op basis van meerdere bronnen.

Er zouden in totaal 10 bedrijven zijn geweest die interesse hebben in een overname van Vine, maar Twitter heeft dit aantal teruggebracht naar vijf potentiële kandidaten. De Japanse gaming en messaging onderneming LINE is één van deze kandidaten.

De verkoop van Vine zal Twitter niet veel geld opleveren. Techcrunch schrijft namelijk dat “enkele van de biedingen minder dan 10 miljoen dollar bedragen”. Toch is dit altijd nog beter dan Vine simpelweg te schrappen.

Eind vorige maand kondigde Twitter aan dat het bedrijf van plan is om Vine te sluiten. De video’s van de gebruikers zijn nog wel beschikbaar en downloadbaar, maar de app krijgt geen nieuwe functies meer. De app zal als eerst worden gesloten, waarna later ook de bijbehorende site zal verdwijnen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *