‘WhatsApp Test Functie Voor Verwijderen Van Berichtjes’

WhatsAppUit een betá van WhatsApp voor iOS blijkt dat WhatsApp een nieuwe functie aan het testen is, waarmee verzonden berichten kunnen worden teruggeroepen. Hierdoor is het mogelijk om berichtjes die je per ongeluk verstuurd hebt weer te verwijderen.

Als je per ongeluk een WhatsApp-bericht verstuurd naar de verkeerde persoon, of iets verstuurd dat je liever helemaal niet naar iemand wilt versturen, dan is het niet mogelijk om dit bericht te annuleren of terug. Dit kan vervelende gevolgen hebben. Gelukkig lijkt WhatsApp hier nu een oplossing voor te hebben bedacht.

Dit blijkt uit een screenshot van @WABetaInfo. Als je een bericht lang indrukt, krijg je de optie om deze terug te trekken. Het terugtrekken van berichten is zowel in groepsgesprekken als in individuele gesprekken mogelijk. De ontvanger krijgt wel een melding dat je een bericht hebt ingetrokken.

Arnoud Wokke van Tweakers schrijft dat het voor het eerst is dat WhatsApp werkt aan een functie om berichten te verwijderen. Als een functie opduikt in een betá is de kans groot dat de functie uiteindelijk naar iedereen zal worden uitgerold, maar het is geen garantie. Volgens Wokke is het logisch dat WhatsApp komt met een dergelijk functie, omdat Concurrenten van Whatsapp dit ook al hebben.

via [ad]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.