“LG Introduceert Komende Weken Zes Smartphones”

LG-logoVolgens de doorgaans goedgeïnformeerde bron Evan Blass komt de Zuid-Koreaanse fabrikant LG de komende weken met maar liefst zes verschillende smartphones. LG hoopt op deze manier de teleurstellende verkoopcijfers van de LG G5 goed te maken.

Op het Mobile World Congress begin dit jaar presenteerde LG de LG G5. De smartphone viel op door zijn modulaire design, maar de verkoopcijfers bleken uiteindelijk tegen te vallen. Later dit jaar introduceerde LG nog de LG V20, maar die is niet in Europa uitgebracht.

LG is vastbesloten om volgend jaar wel succes te boeken op de smartphonemarkt en zal onder een nieuwe CEO in 2017 toestellen met een grotere accucapaciteit op de markt willen brengen. Met deze flinke accu’s moeten de toestellen twee tot drie dagen meegaan op één acculading.

Evan Blass schrijft dat LG op korte termijn de budget en mid-range LG K3, LG K4, LG K8 en LG K10 op de markt zal brengen. Deze toestellen worden mogelijk tijdens de CES al getoond. LG komt volgens Blass ook met een phablet ‘LG Stylus 3’ en met twee nieuwe toestellen in de X-serie, die waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress in Barcelona worden getoond. Het gaat om de LG X Calibur en de LG X Power 2.

De LG X Calibur beschikt over een extra stevige waterdichte behuizing en een 4100 mAh accu. De LG X Power 2 krijgt een 5,5 inch scherm en een 4500 mAh-accu.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.