Blendle Introduceert Betaalde Abonnement

BlendleDe digitale kiosk Blendle krijgt een betaalde abonnement-optie. Voor 10 euro per maand krijgen gebruikers toegang tot een selectie artikelen uit 120 bladen en kranten. Het Premium-abonnement is vanaf vandaag beschikbaar en is de eerste week gratis.

Abonnees krijgen geen toegang tot de volledige aanbod van kranten of tijdschriften. In plaats daarvan maakt de redactie van Blendle dagelijks een selectie van twintig artikelen uit 120 aangesloten bladen en kranten. Het is daarom nog steeds verstandig om een krantenabonnement te nemen als je echt fan bent van één krant of tijdschrift, aldus oprichter Alexander Klöpping.

Blendle zorgt er voor dat niet iedere abonnee dezelfde selectie artikelen ziet. Een algoritme vindt namelijk artikelen op basis van leesgedrag, om vervolgens stukken hierover te tonen. Hierdoor krijgt de gebruiker artikelen te zien over onderwerpen waarvoor hij of zij eerder interesse heeft getoond. Het algoritme van Blendle kijkt naar het onderwerp, maar ook naar het formaat van de artikel. Gebruikers die doorgaans langere artikelen lezen krijgen hierdoor ook vaker langere artikelen te zien.

De abonnementsprijs komt neer op ongeveer 35 cent per dag. Dit is gelijk aan de gemiddelde prijs voor één los artikel in de app. Wereldwijd hebben er in 2016 ruim 150.000 mensen geld gestort in hun Blendle-account. Dit heeft uitgevers van kranten en tijdschrijften volgens Klöpping “miljoenen euro’s” opgeleverd.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *