WhatsApp en Facebook Messenger Hebben Beide 1,2 Miljard Gebruikers

Facebook Messenger vs WhatsAppWhatsApp staat niet meer alleen op de eerste plaats van meest gebruikte chat-apps. Zowel WhatsApp als Facebook Messenger hebben nu namelijk 1,2 miljard gebruikers.

Tot nu toe telde Facebook Messenger altijd iets minder gebruikers dan WhatsApp, maar de chat-apps moeten nu de eerste plek samen delen. Facebook Messenger is sinds 2014, toen Facebook de dienst als een losse app aanbood, gegroeid met 700 miljoen gebruikers.

WhatsApp bereikte de mijlpaal van 1 miljard actieve gebruikers in februari van 2016, terwijl Facebook Messenger de 1 miljard gebruikers pas in juli van 2016 bereikte. Het is echter niet duidelijk of de gebruikers van Messenger net zo actief zijn als de gebruikers van WhatsApp. Ook is niet duidelijk wat Facebook als maatstaf gebruikt voor de aanduiding ‘actieve gebruiker’.

Facebook, eigenaar van zowel Messenger als WhatsApp, heeft zelf 1,9 miljard maandelijks actieve gebruikers. Instagram, ook in handen van Facebook, telt 600 miljoen actieve gebruikers.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.