“Bixby Nog Niet Beschikbaar Op Galaxy S8”

Samsung Galaxy S8 BixbyBixby, de slimme assistent van Samsung is voorlopig nog niet beschikbaar voor de Galaxy S8. De functie zal namelijk pas in de lente worden uitgebracht. Waarom Bixby niet gelijk beschikbaar is bij de lancering van de Galaxy S8 is onduidelijk.

Samsung heeft aan The Wall Street Journal gemeld dat de Engelse versie van de virtuele assistent pas later zal worden uitgerold naar de Verenigde Staten. Samsung heeft zelf geen reden gegeven voor de vertraging, maar volgens bronnen komt het doordat de stemassistent in het Koreaans beter functioneert dan in het Engels. Samsung zou dus eerst nog wat verbeteringen aan willen brengen voordat Bixby in Engelstalige landen kan worden geïnstalleerd. Bronnen verwachten dat dit in mei zal gebeuren.

Of Bixby in andere landen wel gelijk beschikbaar zal zijn is niet bekend. De functies: ‘Home’, ‘Vision’ en ‘Reminder’ zijn in ieder geval wel gewoon beschikbaar. De Galaxy S8 is vanaf 21 april verkrijgbaar in de Verenigde Staten en vanaf 28 april verkrijgbaar in Nederland. Klik hier of hier voor meer informatie over Bixby.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.