Facebook Gaat Instagram- en Messenger-notificaties Samenvoegen

facebook-notificatiesFacebook zal de notificaties van Facebook Messenger en Instagram samenvoegen. Het zal hierdoor voor gebruikers makkelijker worden om van de ene app naar de andere app te schakelen.

Facebook is eigenaar van zowel Messenger als Instagram. Met het samenvoegen van de notificaties wil Facebook de gebruikers binnen de dienstverlening van het bedrijf houden. Momenteel moeten gebruikers die notificaties willen bekijken uit de ene app gaan om vervolgens de andere app te openen, maar binnenkort zijn alle notificaties in één overzicht te bekijken.

Zo zien we in de onderstaande screenshot rechtsboven een nieuwe notificatie-icoon in de Facebook-app. Als gebruikers hierop klikken krijgen ze de notificaties van zowel Messenger als Instagram te zien. Facebook rolt de nieuwe functie uit in zijn laatste update, maar deze is momenteel alleen nog maar beschikbaar voor iOS. Na het installeren van de update kan er in één app geschakeld worden tussen Facebook, Messenger en Instagram.

facebook_messenger_instagram_app_switcher

Facebook heeft tegenover CNET laten weten dat het bedrijf een kleine proef uitvoert om te zien of mensen hiervan gediend zijn. Hierdoor zal lang niet iedereen de nieuwe functie te zien krijgen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.