Foto’s Prototype Nokia 9 Gelekt

Nokia 9 prototypeDe Franse website Frandroid heeft een aantal foto’s geplaatst waarop een prototype van de aankomende Nokia 9 zien. De smartphone zit in een verhullende cover, waardoor we niet het hele uiterlijk kunnen zien. Wel weet de website vrijwel alle specificaties te melden.

De Nokia 9 krijgt volgens de laatste geruchten een 5,3-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een 2.46GHz Qualcomm Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, twee 13 megapixel camera’s aan de achterkant, een vingerafdrukscanner in de home-knop, een USB Type-C-poort en QuickCharge 3.0-ondersteuning. De Nokia 9 draait op Android 7.1.1 (Nougat) en de aluminium behuizing is voorzien van een 3.5mm headphone-jack.

HMD Global, de fabrikant van Nokia-smartphones heeft zelf nog geen details of releasedatum van de Nokia 9 bekendgemaakt. We kunnen daarom nog niet zeggen wanneer we de Nokia 9 officieel te zien krijgen.

HMD Global introduceerde eerder al de Nokia 3, Nokia 5 en Nokia 6. Ook introduceerde de fabrikant een opvolger van de bekende Nokia 3310 en verwachten we naast de Nokia 9 binnenkort ook de introductie van de Nokia 8.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.