Verloren Bestanden Op Android-smartphone Terugvinden

EaseUS-MobiSaverHet per ongeluk verwijderen van bestanden op je smartphone kan de beste overkomen. De meeste gebruikers denken dat hun verwijderde bestanden voorgoed verloren zijn, maar dit is niet altijd het geval. Met de juiste software kun je de verloren foto’s, video’s, sms-berichten of zelfs contactenlijsten zonder al te veel moeite terughalen.

Om verloren bestanden van je Android-toestel terug te vinden heb je software zoals EaseUS MobiSaver for Android nodig. Met dit stukje software krijg je in een paar simpele stappen een overzicht te zien van je verloren bestanden op je smartphone of tablet. Zowel de gegevens op het interne geheugen als op de SD-kaart kunnen worden gescand. De software werkt helaas alleen met “rooted toestellen”, maar is gratis te proberen.

Je kunt je bestanden in 3 simpele stappen snel terugvinden. Als eerste moet je MobiSaver for Android installeren en opstarten. Vervolgens sluit je je Android-toestel aan op de computer met een USB-kabel. Als je toestel is aangesloten klik je op “Start“, waarna de software opzoek gaat naar je smartphone.

Zodra je toestel is gevonden zal de software een scan uitvoeren van het interne geheugen van je Android-apparaat. Je kunt zelf aangeven wat voor soort bestanden je zoekt. Zo kun je contacten, berichten, foto’s, video’s, muziek en documenten terugvinden. Je kunt ook aangeven om alleen verwijderde bestanden weer te geven.

Je kunt vanuit de MobiSaver bladeren door al je bestanden. Je krijgt tijdens het bladeren zelfs een preview te zien van de verwijderde bestanden. Heb je je verloren bestanden gevonden en geselecteerd, dan klik je op “Recover“. Vervolgens kun je aangeven waar je de bestanden wilt opslaan.

Mocht je bestanden kwijt zijn die eerst op je SD-kaart stonden, dan kun je deze gewoon terughalen met de Data Recovery Software van EaseUS. Hiervoor heb je geen root-toestel nodig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.