OnePlus 2 Krijgt Geen Update Naar Android 7.0 (Nougat)

OnePlus TwoOnePlus heeft bekendgemaakt dat de OnePlus 2 geen update naar Android 7.0 (Nougat) zal krijgen. Eerder gaf de Chinese fabrikant nog aan dat de update in ontwikkeling was.

OnePlus heeft tijdens een interview met Android Authority laten weten dat de OnePlus 2 geen update meer zal krijgen naar Android 7.0 (Nougat). Deze vermoedens bestonden al langer, maar OnePlus beloofde eerder minstens twee jaar ondersteuning voor het toestel en een update naar Android 7.0 (Nougat). Het lijkt er dus op dat de fabrikant deze belofte gaat breken.

Het uitblijven van de update zou te wijten zijn aan het ontbreken van infrastructuur om zelf software te kunnen ontwikkelen toen de fabrikant de OnePlus 2 uitbracht. Nu zou deze infrastructuur wel aanwezig zijn, aldus OnePlus.

Het nieuws over het breken van de belofte komt voor de fabrikant op een ongunstig tijdstip. Op 20 juni zal de fabrikant namelijk de OnePlus 5 onthullen. Het is te begrijpen dat sommige mensen besluiten om dit toestel niet te kopen, omdat ze de beloftes van OnePlus niet meer vertrouwen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.