YouTube Werkt Hard Aan Donker Thema Voor Android-app

YouTubeYouTube heeft onlangs versie 13.0 van de YouTube-app uitgebracht, waarin op wat aanpassingen in de instellingen na niet gek veel is veranderd. Toch is deze update interessant te noemen, want als we in de code van de app kijken zien we dat YouTube hard werkt aan een donkere thema, genaamd Dark Watch.

Als we kijken naar de onderliggende code van de laatste update, dan zien we dat YouTube werkt aan grote wijzigingen. Zo is YouTube bijvoorbeeld ver met de vorderingen van het donkere thema.

Uit screenshots van Android Police valt op te maken dat de Dark Watch-interface een stuk beter te lezen is dan voorheen. Stukken tekst vallen nu niet meer weg door de donkere modus en de achtergrond is van helemaal zwart naar donkergrijs veranderd.

Ook is er een instelling toegevoegd die de Dark Watch thema voor de hele YouTube-app activeert. Deze instelling werkt op dit moment echter nog niet en de wijzigingen gelden alleen voor het video-scherm van YouTube.

De website 9to5Google heeft nog een andere wijziging ontdekt. Zo is in de nieuwe update een stukje code te vinden die specifiek een ‘incognito modus’ noemt. In deze modus zal je zoek-en kijkgeschiedenis niet worden bijgehouden. Vergelijkbare functies zijn momenteel al aanwezig, maar de incognito modus is een stuk makkelijker te activeren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.