Google Werkt Aan Webversie Van Android Berichten

Android-BerichtenVolgens de laatste geruchten wil Google meer aandacht besteden aan de sms-app Android Berichten. In de code van de laatste update zijn namelijk aanwijzing gevonden dat Google werkt aan een webversie van Android Berichten.

Google heeft al verschillende messenger-apps uitgebracht, maar deze zijn nooit zo’n groot succes geworden als gehoopt. Zo kennen we Google Allo, Google Hangouts en Hangouts Chat. Ook is Android standaard voorzien van de sms-app Android Berichten. Google zou hard aan het werk zijn om deze laatstgenoemde app te verbeteren.

In code van de app zijn aanwijzingen gevonden dat Google werkt aan een web-interface voor Android Berichten. Met de webversie moet het mogelijk worden om vanaf je laptop berichten te versturen en te ontvangen. Ook is het mogelijk om een Google-account te verbinden en om gif’jes te versturen vanuit de web-interface. In elke nieuwe update van de Android Berichten-app vinden we weer meer code die verwijst naar de web-interface van de app, waardoor de onthulling van de web-interface steeds dichterbij lijkt te komen.

Android Messages for web

De web-interface van de sms-app zal worden aangekondigd onder de naam “Android Messages for web“. Wanneer de introductie zal plaatsvinden is echter nog onduidelijk.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.