Snapchat Werkt Aan Loginknop Voor Andere Websites

SnapchatSnapchat heeft bekendgemaakt te werken aan een loginknop voor andere websites en applicaties. Met deze knop kunnen ontwikkelaars de mogelijkheid bieden om gebruikers met een Snapchat-account te laten inloggen bij hun website of app.

Snapchat laat aan TechCrunch weten dat de loginknop een privacyvriendelijker alternatief is dan die van de concurrenten, zoals Facebook. Gebruikers die inloggen bij een derde partij delen namelijk alleen hun gebruikersnaam en hun avatar. Gegevens zoals het telefoonnummer, het e-mailadres, de locatie of vrienden, worden niet met de derde partij gedeeld. Bovendien worden gegevens van gebruikers automatisch gewist na drie maanden van inactiviteit bij de derde partij.

Naast de loginknop komt Snapchat met meer functies voor ontwikkelaars. Zo kunnen ontwikkelaars functies beschikbaar maken op de camera van Snapchat en krijgen ze de optie om Stories van Snapchat in hun eigen app te integreren. Daarnaast kunnen ontwikkelaars Bitmoji-stickers in hun eigen platform integreren.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *