Instagram Introduceert Instagram Television Voor Lange Video’s

IGTVInstagram heeft een nieuw onderdeel van het social media-platform aangekondigd. Op IGTV, kort voor Instagram Television, kunnen gebruikers video’s plaatsen die maximaal een uur lang zijn. Instagram wil met de nieuwe dienst onder andere gaan concurreren met YouTube.

IGTV is onderdeel van Instagram, maar zal ook als losse app verschijnen voor Android en iOS. IGTV is speciaal gemaakt voor verticale video’s die over het gehele scherm getoond worden. Volgens Instagram zijn verticale video’s de toekomst, alhoewel wij hier op de redactie onze twijfels hebben over deze bewering.

Alle gebruikers kunnen video’s uploaden die maximaal 10 minuten lang zijn. Instagram-gebruikers met veel volgers kunnen video’s van maximaal een uur uploaden. Het is nog onduidelijk hoeveel volgers je hiervoor moet hebben. Uiteraard kunnen andere Instagram-gebruikers reacties achterlaten en video’s delen.

In het begin zal Instagram geen advertenties tonen, maar die komen op den duur wel. Gebruikers die video’s uploaden krijgen net als op YouTube een percentage van de winst.

via [ad.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.