YouTube-app Voor Android TV Ontvangt Grote Update

youtube android tvNa maar liefst 14 maanden heeft de YouTube-app voor Android TV een nieuwe update ontvangen. Versie 2.0 is voorzien van een nieuwe interface en de mogelijkheid om autoplay uit te zetten.

Android TV is een platform voor smart tv’s. Met Android TV kun je films kijken, games spelen, apps gebruiken en naar de radio luisteren. YouTube is ook aanwezig op het besturingssysteem, maar de YouTube-app had sinds de lancering nog nooit een grote update ontvangen. Daar komt nu verandering in, want versie 2.0 is nu beschikbaar.

Versie 2.0 brengt een nieuwe interface met zich mee. De interface is een stuk eenvoudiger met minder knoppen in het menu. Ook kun je in het navigatiemenu nu zien met welk account je bent ingelogd. De rode bedieningsbalk die in de oude app prominent aanwezig was onderin beeld, is vervangen door een klein balkje.

In de oude versie van de YouTube-app werd automatisch de volgende video afgespeeld zodra de video is afgelopen. Het automatisch afspelen van de volgende video kon je niet uitzetten. In versie 2.0 krijg je nu wel de optie om deze functie aan of uit te schakelen.

via [homecinemamagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.