De 10 Leukste Nieuwe Apps Voor Je Mobiel

beste-android-apps-2018Er zijn heel veel mooie smartphones verkrijgbaar, maar zonder goeie software en leuke applicaties kun je weinig met een smartphone. Daarom hebben wij vandaag tien leuke applicaties op een rijtje gezet die in 2018 het downloaden waard zijn.

MX Player
MX-PlayerSmartphones worden veel gebruikt voor het kijken van video’s. Een goede media-speler is daarom belangrijk. Eén van de populairste media-spelers is de MX Player, die zijn populariteit te danken heeft aan het feit dat je vrijwel alle videoformaten kunt afspelen. Je kunt MX Player hier gratis downloaden.

Shazam
shazamShazam is een app waar veel mensen wel eens van gehoord hebben. Met Shazam is het mogelijk om zeer snel de naam en artiest van een nummer te vinden wanneer je deze spontaan ergens hoort. Loop je in een winkel en hoor je in eens een leuk nummer, dan kun je Shazam later meeluisteren, waarna je gelijk informatie over dit nummer krijgt. Ook kun je dit nummer vervolgens rechtstreeks downloaden naar je mobiel. Download Shazam in de Play Store.

Squid
squidSquid is een vrij nieuwe app die nieuws over al jouw favoriete onderwerpen samenvoegt in één groot overzicht. Je selecteert gewoon een aantal onderwerpen, waarna Squid nieuwsberichten van verschillende sites zal verzamelen. De lijst met nieuwsberichten zal constant worden geüpdatet. Je krijgt gewoon Nederlandstalige berichten te zien, maar je kunt ook een andere taal selecteren.

Avast Antivirus
Avast-AntivirusHet beveiligen van je smartphone is erg belangrijk. Daarom is een virusscanner aan te raden. Avast heeft een goede naam opgebouwd als het gaat om het vinden en tegenhouden van virussen en malware. Daarnaast is Avast gratis te gebruiken. Het beschermt tegen zogenoemde “phishing” emails, je kunt nummers blokkeren, je kunt foto’s met wachtwoord beschermen en nog veel meer. Er is zelfs een VPN toegevoegd, zodat je anoniem het internet kunt surfen en blokkades kunt omzeilen.

Naast het beschermen van de software is het ook belangrijk om je smartphone te beschermen met een beschermhoesje en een screenprotector. Zelfs met een beschermhoes bestaat er echter een kans op beschadigingen, maar gelukkig kun je je toestel tegenwoordig snel laten repareren door The Repair House.

Netflix
NetflixNetflix is voor veel mensen geen nieuwe naam. Steeds meer mensen hebben namelijk een Netflix-account voor het kijken van series en films op de tv. Je kunt Netflix-content echter ook gewoon bekijken vanaf je mobiel. Je hoeft alleen maar de Netflix-app te installeren om toegang te krijgen.

Spotify
SpotifySpotify is de meest populaire muziekstreamdienst op smartphones. Spotify is zelfs een stuk populairder dan de muziekdiensten van Apple en Google. Spotify Music is geheel gratis, maar je krijgt tussendoor wel advertenties te horen. Ook zijn bepaalde functies op de gratis-versie niet te gebruiken. Tegen een klein maandelijks bedrag krijg je toegang tot alle functies en verdwijnen de advertenties.

LastPass Password Manager
LastPass-Password-ManagerLastPass Password Manager is een handige app om al je verschillende wachtwoorden mee bij te houden. Dit is handig nu je vrijwel voor elke dienst een ingewikkelde wachtwoord nodig hebt en het niet is aan te raden om steeds dezelfde wachtwoorden te gebruiken. Met LastPass kun je al deze gegevens in een veilige “kluis” opslaan.

Nova Launcher
Nova-LauncherSommige mensen hebben liever een smartphone met stock-Android, terwijl andere mensen graag een schil van een bepaalde fabrikant gebruiken. Nova Launcher is echter een “schil” die je zelf kunt installeren en helemaal naar eigen smaak kunt aanpassen. De schil komt met een hoop extra handige functies, waardoor de Nova Launcher de meest populaire Launcher voor Android is. Je kunt de Nova Launcher hier downloaden.

Asphalt 9: Legends
Asphalt-9-LegendsAls laatste hebben we twee spellen toegevoegd aan deze lijst. Race-games zijn altijd populair geweest op smartphones en Asphalt 9: Legends is één van de bekendste. Asphalt 9: Legends heeft zeer indrukwekkende graphics en heeft de optie om met meerdere mensen tegen elkaar te racen. Het spel is gratis te downloaden, maar maakt gebruik van in-app aankopen.

Oceanhorn
OceanhornAls laatste hebben we een spel toegevoegd die waarschijnlijk in de smaak zal vallen bij mensen die ook van Zelda houden. Het spel is gratis uit te proberen en tegen betaling krijg je toegang tot alle content. De mooie 3D omgeving geeft je het gevoel van een open wereld, net als bij Zelda. Probeer het voor jezelf.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.