Xiaomi Mijia Action-Camera Kost Tijdelijk Slechst €79

Xiaomi-Mijia-CameraVeel mensen kennen Xiaomi van de smartphones en wearables, maar het bedrijf heeft nog tal van andere producten op de markt gebracht. Eén van deze producten is de Xiaomi Mijia camera, een compacte 4K-camera met touch-screen.

De Xiaomi Mijia is een “action-camera” die onder andere concurreert met de camera’s van GoPro. De Xiaomi Mijia heeft een 2,4-inch touch-screen aan de achterkant van de camera, waardoor het bedienen van de camera zeer eenvoudig is. De Xiaomi Mijia beschikt naast de mogelijkheid om in 4K-resolutie video’s op te nemen ook over automatische beeldstabilisatie en de mogelijkheid om time-lapse video’s te schieten. De camera maakt hiervoor gebruik van een Sony-sensor met een kijkhoek van 145 graden.

De Xiaomi Mijia beschikt ook over ondersteuning voor bluetooth en WiFi, waardoor je gemaakte foto’s makkelijk kunt overzetten of de camera kunt bedienen via je smartphone. Al met al is de Xiaomi Mijia dus een zeer complete camera.

Wat de Xiaomi Mijia nog aantrekkelijker maakt is de prijs. Je kunt de camera namelijk tijdelijk aanschaffen voor slechts €79.20. Wees er snel bij, want de aanbieding is slechts tijdelijk geldig.

Xiaomi-Mijia-Camera

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *