Spotify Introduceert Smartwatch-app

Spotify-Smart-WatchSpotify heeft voor het eerst een smartwatch-app voor de muziekdienst uitgebracht. De smartwatch-app is te downloaden op smartwatches met Wear OS. Er is nog geen Spotify-app beschikbaar voor de Apple Watch.

De smartwatch-app van Spotify kan gebruikt worden om de muziek op een smartphone te bedienen. Ook is er ondersteuning voor Spotify Connect, waardoor je speakers, computers en consoles met Spotify-ondersteuning kunt bedienen vanaf je smartwatch. Als laatste kun je eenvoudig recent gespeelde playlists zien en nummers liken.

De smartphone-app heeft ook een update ontvangen. De update moet het ontdekken van nieuwe muziek eenvoudiger maken. Het menu is een stuk simpeler geworden met alleen de knoppen ‘Home’, ‘Zoeken’ en ‘Bibliotheek’. De knoppen ‘Bladeren’ en ‘Radio’ staan niet meer in het menu. Op de zoekpagina onder het zoekvak worden nu je favoriete genres getoond en bij het zoeken krijg je suggesties van nummers en artiesten te zien. Als laatste kun je nu radiozenders downloaden en offline luisteren.

Spotify-premium-app

via [onemorething]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.