OxygenOS 9.0.2 Brengt Nightscape En Nieuwe Gestures Naar OnePlus 6

Silk-White-Limited-Edition-OnePlus-6OnePlus heeft een nieuwe update beschikbaar gemaakt voor de OnePlus 6. De OxygenOS 9.0.2-update brengt onder andere de Nightscape feature, nieuwe gestures en de beveiligingsupdate van november met zich mee.

Een aantal dagen na de lancering van de bètaversie is nu al de stabiele versie van OxygenOS 9.0.2 uitgerold. De update brengt Nightscape naar de OnePlus 6. Nightscape zorgt voor betere lichtweergave tijdens het maken van foto’s in het donker. Ook heeft de camera de Studio Lightning modus gekregen. Hiermee worden de contouren van je gezicht beter zichtbaar tijdens het maken van selfies.

Een andere belangrijke toevoegen is de beveiligingsupdate van november. Hiermee worden de laatste lekken en kwetsbaarheden aangepakt. OnePlus is er snel bij, want zelfs Google heeft deze update nog niet uitgerold.

Ook zijn er geavanceerde opstart-opties toegevoegd en kun je voortaan de Google Assistent oproepen door de power-knop een halve seconden ingedrukt te houden. Als laatste zijn er vernieuwde gestures toegevoegd aan OxygenOS. Hierdoor is het vanaf nu mogelijk om snel tussen je twee meest recente apps te wisselen door een klein stukje van onder naar boven en daarna meteen naar rechts te swipen.

OxygenOS 9.0.2 zal in fasen worden uitgerold, waardoor het even kan duren voordat iedereen de update binnenheeft.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *