Spotify Test Nieuwe Functies, Waaronder Slaaptimer

SpotifySpotify test weer een aantal nieuwe functies om toe te voegen aan de muziekstream-app. In de code van de app zijn onder andere een slaaptimer, een nieuwe integratie met Google Maps en ‘Verbinden met vrienden’ ontdekt.

De nieuwe functies zijn gevonden door Twitter-gebruiker Jane Machun Wong. Ze deelde op Twitter een aantal screenshots, waarop we een slaaptimer zien. Met deze timer kun je Spotify automatisch uitschakelen na 5 minuten, 10 minuten, 30 minuten, 45 minuten, een uur of na het huidige nummer.

Spotify-slaaptimer

Op een andere screenshot zien we dat Spotify werkt aan een uitgebreidere Google Maps-integratie. Hierdoor zal de navigatievertoning in Spotify straks beter werken en zal er meer mogelijk zijn met de bediening van je muziek in Maps. Hoe dit precies werkt is nog onduidelijk.

Spotify-google-maps

De laatste functie die Jane heeft gevonden heet ‘Verbinden met vrienden’. Met deze functie kun je muziek delen met een vriend door zijn of haar code in Spotify te scannen. Je kunt op deze manier samen een afspeellijst creëren.

Spotify-Verbinden-met-vrienden

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.