Snapchat Introduceert Snap Games

SnapchatSnapchat is lang niet meer zo populair als het ooit was en daarom zoekt het bedrijf naar nieuwe manieren om gebruikers actief te houden. Deze week introduceerde het bedrijf Snap Games en een manier om Snapchat-stories in andere apps te plaatsen.

Snapchat heeft de nieuwe features bekendgemaakt tijdens de Snap Partner Summit in Los Angeles. De zogeheten Snap Games zijn rechtstreeks vanuit de app te spelen en hoeven niet geïnstalleerd te worden. De games zijn samen met je contacten te spelen en je kunt tijdens het gamen chatten met je tegenstander. Er zijn op dit moment zes spellen beschikbaar.

Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om Stories te integreren in apps van derde partijen. Hierdoor is het straks bijvoorbeeld mogelijk om in Houseparty en de datingapp Tinder de Snapchat-camera te gebruiken voor Stories. Ook zal Snapchat samenwerken met derde partijen voor de Scan-functie van het bedrijf. Met deze functie kun je objecten scannen om bijvoorbeeld bijbehorende gifs te vinden via Giphy.

via [ad]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.