Specificaties Samsung Galaxy A90 Gelekt

Samsung-Galaxy-A90Op het internet zijn specificaties en renders opgedoken die volgens de bron horen bij de Samsung Galaxy A90. Als de gegevens kloppen krijgt de smartphone een opvallend uiterlijk met een uitschuifbare en roterende camera-module.

Volgens de geruchten krijgt de Galaxy A90 een uitschuifbare rear-camera die kan roteren, zodat je de camera ook kunt gebruiken voor het maken van selfies. Het voordeel van de roterende camera is dat je zowel voor als achter hoge kwaliteit foto’s kunt maken. Het nadeel is dat er meer bewegende onderdelen aanwezig zijn, wat waarschijnlijk minder duurzaam is. De pop-up camera zorgt er overigens ook voor dat het scherm vrijwel de gehele voorkant in beslag kan nemen.

Martian V schrijft op Weibo dat de Galaxy A90 beschikt over een 6,7-inch FHD + OLED-scherm, een nog onaangekondigde processor in de Snapdragon 700-serie, een 48 megapixel camera en een 3700 mAh accu. In de rendervideo zien we ook een in-display vingerafdrukscanner. Het lijkt te gaan om een experimenteel toestel om te zien hoe de markt reageert. Samsung zal de smartphone volgens de geruchten deze maand al introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.