Ice Age 4 app met augmented reality

scrats-nuthuntDe film Ice Age 4: Continental Drift komt eraan en ter promotie van deze film heeft 20th Century Fox een app gemaakt: Scrat’s Nut Hunt. Deze app maakt gebruik van augmented reality en van je GPS functie. Hierdoor is er een interactief spel gemaakt die je kunt spelen op je iPhone.

Met de app kun je door heel Nederland zoeken naar virtuele eikeltjes (bekend van de film), deze kun je vinden door met je smartphone te zoeken in je omgeving. Zodra je een eikeltje hebt gevonden kun je deze pakken en verzamelen doormiddel van de app. Deelnemers aan de zoektocht maken dagelijks kans op exclusieve Ice Age prijzen. De hoofdprijs is een compleet verzorgde reis voor vier personen naar de Poolcirkel. De app is overigens geheel gratis.

De eikeltjes komen direct uit de film van Ice Age 4, Scrat de eekhoorn die hier naar op zoek is is hiermee in de film zo fanatiek dat hij een aardverschuiving veroorzaakt.

Hoe werkt het?
– Download de app
– Maak een profiel aan
– Kijk in de radar of er virtuele eikeltjes in de buurt zijn
– Ben je dichtbij genoeg, dan zie je het eikeltje in je scherm
– Vanaf 100 meter kan je de eikeltjes al pakken
– Om ze te pakken, maak je een ‘pak beweging’ met je smartphone
– Bewaar het eikeltje en spaar voor mooie prijzen

Google Play – Scrat’t Nut Hunt

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.