Nieuwe geruchten Samsung Galaxy Note 3

samsung-galaxy-note3Het is bijna geen smartphones meer te noemen en gaan eerder richting tablets. Deze opgeblazen smartphones zijn echter wel een segment wat zal blijven. Immers de Samsung Galaxy Note 2 is ontzettend populair en ook andere modellen krijgen een steeds groter scherm (groter dan 5″).

Volgens de Korea Times krijgt de Samsung Galaxy Note 3 een 6,3 inch OLED display in 2013. De huidige Galaxy Note 2 heeft een 5,5 inch display. Ook heeft Huwei een smartphone aangekondigd die de concurrentie met de Note aan moet gaan doormiddel van een een 6,1 inch scherm!

Ik moet het nog zien hoe je een 6″ smartphone vervoert, hij past immers niet goed in je broekzak of iets dergelijks. Hoe dan ook de fabrikanten zien er brood in.

De voordelen van een groter scherm zijn namelijk beter in het vertonen van hoge resoluties (1080p). Bij huidige smartphones zou het verschil tussen 720p en 1080p niet goed te zien zijn door de kleinere schermen. Het verschil in scherpte zou door een groter scherm beter te zien moeten zijn.

Een groot nadeel is het batterijgebruik. Hoe groter het scherm hoe groter de energieconsumptie. Of dit gerucht dan ook waar is valt nog te bezien.

Bron: BGR

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.