Vodafone Message+: Berichten App Specifiek Voor Vodafone Klanten

Messenger+-Vodafone
Vodafone heeft een eigen messenger app ontwikkeld om de concurrentie aan te gaan met berichten diensten zoals WhatsApp en Hangouts. Vodafone Message+ is alleen beschikbaar voor Vodafone klanten met een abonnement en maakt het mogelijk om sms berichten en bestanden zoals video, foto en audioclips te verzenden.

Vodafone Message+ is een vervanger van de SMS applicatie en kan alleen worden gebruikt door Vodafone klanten, maar de berichten kunnen door iedereen worden ontvangen. De mensen die geen klant zijn bij Vodafone zullen de berichten gewoon als sms of mms ontvangen. Verzend je een bericht naar een iemand met een andere provider en dus niet de Vodafone Message+ app heeft dan betaal je gewoon de standaard sms of mms kosten. De berichten die je verzend naar andere Message+ gebruikers kosten niks en maakt net als WhatsApp alleen gebruik van je data.

Met Vodafone Message+ is alles vanaf één app te beheren, chat gesprekken, sms-berichten, mms-berichten en groepsgesprekken. Ook toont de app of een bericht is gelezen en wanneer iemand voor het laatst online was.

Vodafone gebruikers die opzoek zijn naar een vervanger van WhatsApp of Hangouts kunnen Vodafone Message+ hier downloaden. De iOS en Windows Phone versie zullen in het begin van 2014 ook worden gelanceerd.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.