Android 4.3 Met HTC Sense 5.5 Nu Beschikbaar Voor De HTC One Mini

HTC-One-Mini
De Android 4.3 en HTC Sense 5.5 update voor de HTC One Mini  zijn vanaf vandaag te downloaden in Nederland en België. De HTC One Mini is het kleine broertje van de HTC One dat eerder dit jaar is geïntroduceerd. De nieuwe Android update en Sense 5.5 update dat via over-the-air kan worden gedownload, voegt onder andere nieuwe functionaliteiten toe aan HTC Blinkfeed. Ook zullen de nieuwe Android 4.3 functies zoals Bluetooth Low Energy beschikbaar zijn.

HTC Nederland meldt over de update:

Met HTC Sense 5.5 kunnen gebruikers voortaan zelf content feeds vanuit YouTube, Twitter en andere platforms met RSS-lezers toevoegen aan HTC BlinkFeed. Ook is het mogelijk bronnen uit andere landen toe te voegen en content offlline te lezen.

Verder biedt de update een verbeterde interface voor de muziek app en zijn er speciale effecten toegevoegd aan het muziekkanaal. Daarnaast profiteren gebruikers met HTC Sense 5.5 van gratis 25 GB opslagcapaciteit in Google Drive.

De update kan via Wi-Fi worden gedownload en het is aan te raden voor de zekerheid een backup te maken voordat je de update van 551MB uitvoert. Hebben jullie de update al binnen?

via [androidplanet en androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.