Brandweerman Werkt Aan Brandweer-applicatie Voor Google Glass

brandweer-google-glass
Een brandweerman in Amerika is bezig met het ontwikkelen van een app voor de Google Glass, dat brandweermannen moet helpen om sneller en veiliger te kunnen werken.

Google Glass is een product waar de meningen erg over zijn verdeeld. Veel mensen vinden het lelijk staan of zouden nooit tegen een bril willen praten. Andere mensen zien in Google Glass juist de toekomst, een hands-free toestel dat je met alles kan helpen. Zo ook brandweerman Patrick Jackson, dat naast brandweerman ook Google Glass-ontwikkelaar is.

Volgens Patrick Jackson kan Google Glass dankzij zijn applicatie de brandweer helpen bij het redden van levens. Google Glass zou dankzij zijn brandweer-applicatie bijvoorbeeld kunnen worden gebruikt bij het vinden van een dichtstbijzijnde brandkraan en het geven van de snelste route. Ook zou Google Glass een plattegrond kunnen weergeven van een gebouw dat in brand staat. Verder kan de brandweer-applicaties je waarschuwen over mogelijk gevaar en kan je informatie opvragen over een auto dat in brand staat. Ook zal de camera van pas kunnen komen door de werkzaamheden te filmen.

bron [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.