Specificaties en Prijzen Razer Forge TV Bekend

Razer-Force-TVDe game-accessoire fabrikant Razer heeft tijdens de CES de specificaties bekendgemaakt van een Android gameconsole. De console krijgt een adviesprijs mee van €99,99 en zal vanaf het tweede kwartaal op de markt verschijnen.

De zogeheten Razer Forge TV beschikt over een 2,5GHz Snapdragon 805-processor, een Adreno 420 videochip, 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte. De console meet 105 x 105 x 17mm en is voorzien van een HDMI 1.4-poort, Gigabit Ethernet, WiFi-ac en een USB 3.0-poort.

Dankzij de Razer Serval controller of de Razer Turret toetsenbord/muis is het mogelijk om Android games te spelen als een echte console. Er kunnen tot maximaal vier controllers via Bluetooth worden verbonden om multiplayer games te spelen. Ook is het mogelijk om pc-games te streamen met de bijbehorende app, Razer Cortex: Stream. De beta van deze app zal vanaf de herfst beschikbaar zijn en maakt het mogelijk om full-screen games te streamen via een ethernet- of WiFi-verbinding.

Naast het spelen van games is het ook mogelijk om video’s, muziek en andere content naar de Razer Forge TV te streamen vanaf je smartphone of tablet. De Razer Forge kost € 99,99. De console in combinatie met de Razer Serval-controller kost € 149,99. Een losse Razer Serval-controller kost € 79,99 en de Stream-app kost € 34,99, maar is gratis bij de aanschaf van de Razer Forge TV of Forge-bundel.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.