“Samsung Werkt Aan Galaxy M51 Met 7000 mAh Accu”

Samsung_Galaxy_M31s_headerSamsung werkt aan een nieuwe voordelige smartphone voor in de Galaxy M-serie. De Galaxy M51 krijgt volgens de geruchten onder andere een vierdubbele rear-camera en een accu met een capaciteit van maar liefst 7000 mAh.

Samsung experimenteert veel met de mid-range en budget-smartphones van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Bij de nog onaangekondigde Galaxy M51 zien we waarschijnlijk opnieuw een opvallende eigenschap. Zo krijgt de smartphone een accu die je normaal in een tablet zou verwachten. De accu heeft namelijk een capaciteit van maar liefst 7000 mAh. Dit schrijft de website Sammobile.

Sammobile merkt op dat de Galaxy M51 al is opgedoken op de website van Bluetooth SIG, de Wi-Fi Alliance en de Amerikaanse regulator FCC. Ook verschenen de Russische ondersteuningspagina’s online, wat een teken is dat de officiële introductie niet lang meer op zich laat wachten.

Er zijn nog geen afbeeldingen opgedoken, maar specificaties zijn al wel uitgelekt. Zo zou de Galaxy M51 naast de grote accu verder zijn uitgerust met een Snapdragon 730-chipset, 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Ook is er ondersteuning voor 25 watt snelladen en vinden we achterop een vierdubbele camera met een 64MP hoofdlens, een 12MP groothoeklens, een dieptelens en een macrolens.

Een releasedatum en adviesprijs hebben we nog niet, maar zodra we meer weten zullen wij dit met jullie delen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.