N10 Smart Outdoor Sport Watch

N10 Smart Outdoor Sport WatchRonde smartwatches zien we steeds vaker op de markt verschijnen. Zo kennen we al de Moto 360, de LG Watch Urbane, de Samsung Gear S3, de Huawei Watch en de Alcatel Go Watch. Wij kijken echter ook graag naar de wat onbekendere en vooral goedkopere smartwatches. Vandaag kijken we naar de N10 Smart Outdoor Sport Watch.

De N10 Smart Outdoor Sport Watch beschikt net als de eerder genoemde smartwatches over een rond scherm. De smartwatch werkt met Android 4.3 of iOS 7.0 en hoger en is voorzien van een 1.22-inch display, een waterdichte metalen behuizing (IP67), een hartslagmeter, een kompas, een thermometer, een barometer, een altimeter en een pedometer.

Intern beschikt de smartwatch over een 270mAh accu, 32MB werkgeheugen, 24MB opslagruimte, een MTK 2501-chip en Bluetooth 4.0. Ook is er een camera knop aanwezig om de camera van je smartphone op afstand te bedienen. Verder ontvangen je notificaties als je via Bluetooth verbonden bent met je smartphone. De smartwatch heeft een afmeting van 4.9 x 4.9 x 1.0 cm en is beschikbaar in de kleuren zwart, goud en zilver.

N10-Smart-Outdoor-Sport-smartwatch

Uiteraard zien we enkele verschillen tussen de N10 Smart Outdoor Sport Watch en de smartwatch van de grote fabrikanten. De bekende smartwatches zijn vaak echter nog te duur. De N10 Smart Outdoor Sport Watch heeft wel een aantrekkelijk prijskaartje. Zo kost de smartwatch bij GearBest.com namelijk slechts $70.14 en dankzij de couponcode “GBN10” krijg je ook nog eens $15 korting, waardoor de smartwatch uiteindelijk slechts $54,99 kost (ongeveer 50 euro). 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *