Benchmark Samsung Galaxy S10 Lite Bevestigt Andere Beeldverhouding

SamsungVolgens de geruchten zal Samsung in 2019 maar liefst vier varianten van de Galaxy S10 introduceren, waaronder een 5G-variant, een Plus-variant en een Lite-variant. De Galaxy S10 Lite is een budget-uitvoering waarvan nu meer details zijn uitgelekt.

De Samsung Galaxy S10 Lite, met modelnummer SM-G970, is opgedoken in een benchmarktest voor browsers. Het toestel scoorde 514 van de 555 punten en is uitgevoerd via Samsungs mobiele browser. De Galaxy S10 Plus met modelnummer SM-G975 scoorde met 499 punten iets lager. Dit komt door de hogere schermresolutie van 14440 x 3040 pixels, maar in praktijk zul je het verschil in score amper merken.

Galaxy-S10-Lite-browser-benchmark

De schermresolutie wijst op een beeldverhouding van 19:9. De Galaxy S9 en Note 9 hebben een beeldverhouding van 18.5:9. Als de behuizing van de Galaxy S10 ongeveer gelijk is aan de behuizing van de Galaxy S9 zullen de schermranden aan de boven- en onderkant dus een stuk dunner zijn. Deze dunnere schermranden zijn mogelijk dankzij het Infinity-O-display, waarbij geen notch maar een inkeping voor de selfie-camera aanwezig is.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.