Androidbook, een Google Android laptop op komst?

androidbookGoogle is mogelijk bezig om Android-gebaseerde “Androidbook” laptops te lanceren om de bestaande Chrome OS-gebaseerde Chromebooks bij te staan. Dit weet DigiTimes te melden, zij beweren namelijk dat Android notebooks worden gelanceerd in het derde of vierde kwartaal van 2013. Het hoofd van de afdeling bij Chrome – meneer Sundar Pichai – meldt aan de bron dat de Android ontwikkeling een poging is om “Google sneller de pc-industrie te laten domineren.”

Wat gezegd moet worden is dat DigiTimes vaker data en voorspellingen maakt die niet helemaal uitkomen en dus het valt te betwijfelen of het waar is. Toch valt het te verwachten, maar Android gebaseerde laptops zijn niet nieuw, want Toshiba had in 2010 al een  AC100 laptop die draaide op Android. Meer recent zijn de  Android-tablets met toetsenborden, zoals de Asus Transformer Pad Infinity.

Ik kijk uit naar Google’s I/O-evenement, dat wordt gehouden in San Francisco in mei, want daar zullen we  een veel beter idee krijgen van wat ons te wachten staat. Google zal tijdens deze tentoonstelling toch wel wat moeten laten zien van hun Google bril, SmartWatch en wie weet dus ook de Android laptops

roy

Ik ben een fanatieke Android gebruiker. Dagelijks plaatst ik nieuwe berichten over met name apps, maar ook algemeen Android nieuws en nieuwe toestellen trekken vaak mijn aandacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.