Pokémon Go Versie 0.37.0 Introduceert Buddy Pokémon

Pokémon Go Buddy updateNiantic kondigde vorige week aan dat het bedrijf Buddy Pokémon zal introduceren. Dit is een nieuwe functie voor het populaire spel Pokémon Go, waarmee het mogelijk is om één Pokémon te kiezen die tijdens het lopen candies verdient. Niantic heeft Buddy Pokémon nu uitgerold.

Sinds versie 0.37.0 van Pokémon Go is het mogelijk om een Pokémon te selecteren als je “buddy”. Deze zal dan naast je avatar worden getoond. Wanneer je loopt met de Pokémon Go-app open zal deze Pokémon een “candy” verdienen nadat je een bepaalde afstand gelopen hebt. Deze afstand verschilt per Pokémon, dus het is belangrijk dat je de juiste kiest. Gelukkig kan je elk moment veranderen van Pokémon. Met candies kan je een Pokémon sterker maken om vervolgens te evolueren.

Buddy Pokémon

Naast Buddy Pokémon brengt de nieuwste update ook nog enkele andere wijzigingen met zich mee. Zo is er onder andere ondersteuning voor de Pokémon Go Plus-armband toegevoegd en moet de game stabieler lopen. Ook werkt het spel niet meer op Android-toestellen met een root of iOS-toestellen met een jailbreak. Dit moet voorkomen dat spelers gaan cheaten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *