Pokémon Go-spelers Kunnen Voortaan Samen Vechten Tegen Sterke Pokémon

Pokemon RaidsNiantic werkt aan een Pokémon Go-update, die het mogelijk zal maken om gezamenlijk te vechten tegen sterke Pokémon. In totaal kunnen 19 spelers tegelijk vechten tegen één sterke Pokémon.

Niantic Labs heeft dit zojuist bekendgemaakt. Zo’n sterke en zeldzame Pokémon kan verschijnen in een Gym en zal worden aangekondigd door een groot ei-icoon boven de desbetreffende locatie en een timer die aftelt. Spelers moeten de zogeheten “Raid Boss” in een beperkte tijd verslaan. Lukt dit niet, dan kunnen ze proberen om de Pokémon te vangen met een speciale Pokéball.

Pokemon-Raids-update

De update zal ook de Gyms in het spel aanpassen. Zo moet elke Gym voortaan zes verschillende Pokémon bevatten. Het is dus niet mogelijk om zes van dezelfde Pokémon te plaatsen in één Gym. Deze Pokémon worden langzaam zwakker, omdat ze hun motivatie verliezen. Het is daarom aanbevolen om regelmatig terug te keren om de Pokémon te voeren.

Ook zullen alle Gyms voortaan dienstdoen als Pokéstops en kunnen spelers Gym Badges verdienen. Wanneer de nieuwe update zal worden uitgerold is nog niet bekend, maar Niantic laat weten dat dit “binnenkort” zal gebeuren.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.