Moto G4 Play Ontvangt In Brazilië Update Naar Android 7.1.1 (Nougat)

null

De Moto G4, G4 Plus, Moto Z en Moto Z Play hebben allemaal al een update ontvangen naar Android 7.0 (Nougat). De Moto G4 Play heeft deze update nog niet gekregen, maar dit lijkt Lenovo goed te maken met een nog nieuwere update. In Brazilië is de fabrikant namelijk gestart met de uitrol van Android 7.1.1 (Nougat).

In december ontving de Moto Z al een update naar Android 7.0 en in maart ontvingen ook de Moto G4, G4 Plus en de Moto Z Play een update naar Nougat. Deze maand is de Moto G4 Play aan de beurt, maar inplaats van een update naar Android 7.0 ontvangt de smartphone gelijk een update naar Android 7.1.1. Momenteel draait de Moto G4 Play nog op Android 6.0.1 (Marshmallow).

Android 7.1.1 brengt onder andere ondersteuning voor app-icoontjes met snelkoppelingen en de energiebesparende functie Doze met zich mee. Ook kunnen gebaren aan de vingerafdrukscanner worden toegevoegd, is de multi-task-functie “split-screen” aanwezig en zijn de notificaties verbeterd.

De update zal Over-The-Air “OTA” worden uitgerold en is 640MB groot. Het is nog onbekend wanneer de update in Nederland zal worden uitgerold.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.