Niantic Maakt Details Pokémon GO-live Events Bekend

Pokemon RaidsZaterdag 22 juli zal in Chicago het allereerste Pokémon GO Fest worden gehouden, om te vieren dat Pokémon GO één jaar bestaat. Deze zomer zullen ook live-events in Europa worden gehouden, waaronder één in Amstelveen.

In Chicago zal het eerst Pokémon GO Fest-event ooit worden gehouden. De kaartjes voor dit evenement waren echter binnen 30 minuten al volledig uitverkocht. Gedurende de dag kunnen spelers speciale bonussen ontvangen, waaronder een bronzen, zilveren, of gouden beloning voor het vangen van bepaalde Pokémon. Ook ontvangen spelers in Chicago een korte tijd extra xp voor het vangen van Pokémon.

Als het lukt om wereldwijd genoeg Pokémon te vangen zal in Chicago een Mystery Challenge worden gestart. Tijdens deze challenge ontvangen alleen de spelers in Chicago extra bonussen. Als de spelers in Chicago de Mystery Challenge echter twee keer voltooien, krijgen alle spelers de beloning. Niantic heeft niet aangekondigd wat deze “Mystery Challenge” precies is.

pokemon go fest

In augustus en september zullen er in Europa zeven Pokémon GO Safari Zone evenementen worden gehouden. Tijdens deze evenementen zijn verschillende Pokémon uit de Kanto en Johto streken te vangen. Ook is het de bedoeling om gezamenlijk unieke Raid Bosses te verslaan.

Het Pokémon GO Safari Zone evenement start op 5 augustus in Kopenhagen en Praag. Op 12 augustus zal een evenement in Stockholm en Amstelveen plaatsvinden. In september zal nog een evenement worden gehouden in Oberhausen, Parijs en Barcelona.

via [gamecensor]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.