Android Wear 2.0 Nu Beschikbaar Voor Asus ZenWatch 3

ASUS ZenWatch 3Na een zeer lange vertraging is Asus eindelijk begonnen met de uitrol van Android Wear 2.0 voor de ZenWatch 3. De update is via OTA beschikbaar.

Google kondigde Android Wear 2.0 op 8 februari aan en verschillende smartwatches, waaronder de  LG Watch Sport en Style, ontvingen de update vrij snel. Toch duurde het maar liefst vijf maanden om de update ook beschikbaar te maken voor de Asus ZenWatch 3. Asus liep namelijk tegen problemen aan, waardoor de update steeds werd uitgesteld.

Android Wear 2.0 brengt een aantal verbeteringen met zich mee, waaronder een nieuw uiterlijk dat beter past bij smartwatches met een rond scherm. Ook kun je op je smartwatch apps rechtstreeks uit de Play Store downloaden, is de bediening aangepast, kun je zelf watchfaces samenstellen en is het mogelijk om berichten met de hand te schrijven.

asus zenwatch 3 android wear 2.0

Als je nog geen melding hebt ontvangen kun je zelf controleren of de update al klaarstaat door naar ‘Instellingen’ -> ‘Systeem’ -> ‘Over’ -> ‘Systeemupdates’ te gaan.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.