Pokémon Go Krijgt 50 Nieuwe Pokémon

Pokemon-Go-weertypeOntwikkelaar Niantic heeft bekendgemaakt dat Pokémon Go vijftig nieuwe Pokémon krijgt. Ook zal het weer een invloed hebben op de soort Pokémon dat gebruikers kunnen vangen.

Aan het einde van deze week zullen maar liefst vijftig nieuwe Pokémon verschijnen in Pokémon Go. Het gaat om Pokémon die afkomstig zijn uit de Hoenn-regio, waaronder Treecko, Torchic en Mudkip.

Aan het einde van deze maand rolt Niantic een tweede update uit, waarna het weer in de directe omgeving van spelers invloed zal hebben op het spel. Zo krijgen spelers meer Pokémon van het watertype te zien als het op dat moment een regenachtige dag is. Sneeuwt het? Dan komt de speler meer ijstypes tegen.

Ook zal het weer een invloed hebben op de sterkte van de Pokémon. Als een Pokémon in zijn element is, dan is de Pokémon sterker. Zo is een water Pokémon sterker op een regenachtige dag dan op een zonnige dag. Een vuur Pokémon is juist sterker op zonnige dagen dan op een regenachtige dag. Een ijstype is niet zwakker op een zomerdag, omdat spelers volgens hoofdontwikkelaar Matt Slemon anders teveel gestraft worden.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.