Kerst-event Voegt 20 Nieuwe Pokémon Toe Aan Pokémon Go

Pokemon-Go-kerstNiantic heeft een kerst event gestart in Pokémon Go, waardoor nu onder andere Pikachu met een kerstmuts te vangen is. Ook heeft Niantic 20 nieuwe Pokémon toegevoegd.

Vorig jaar met kerst verscheen er een Pikachu met kerstmuts in Pokémon Go. Deze variant van Pikachu is nu opnieuw te vangen. Ook zijn er tijdens de feestdagen veel meer water- en ijs-type Pokémon te vangen en verschijnen er tijdens de kerstdagen 20 nieuwe Pokémon.

Het gaat om Pokémon uit de tweede en derde generatie, waarvan sommige nog niet eerder in Pokémon Go zijn verschenen. Ook kunnen spelers elke dag één gratis ‘egg incubator’ ophalen bij Pokéstops, die eenmalig gebruikt kunnen worden om een ei uit te broeden.

Als laatste zijn er tot en met 4 januari speciale ‘voordeelboxen’ verkrijgbaar, die vol zitten met items die gekocht kunnen worden uit de in-game shop. Op dit moment zitten items als egg incubators, lure modules, candy, incense en een ‘star piece’ in deze voordeelboxen, maar de inhoud zal op 25 december veranderen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.