50% Korting Op De Software Van EaseUS

EaseUS-Christmas-saleEaseUS is een softwarebedrijf dat software maakt om verloren bestanden, waaronder de verloren bestanden op Android, mee terug te halen. Ook kan de software van EaseUS een backup maken van je systeem of de partities van je harde schijf beheren. Om de feestdagen te vieren is de software tijdelijk met 50% korting te downloaden.

EaseUS is onder andere verantwoordelijk voor EaseUS MobiSaver for Android, waarmee je verloren bestanden op een Android-smartphone kunt terugvinden. Vergelijkbare software is ook verkrijgbaar voor Windows, Mac en iOS. Mocht je nog opzoek zijn naar software om bestanden mee terug te halen, of naar software om een backup van je systeem te maken, dan kun je de komende dagen gebruik maken van de Christmas Sales.

Zo kun je de Data Recovery voor Windows en Mac, de Disk Partition Manager en de Data Backup software nu aanschaffen voor de halve prijs. Ook maak je kans om op deze pagina geheel gratis licenties te winnen door op een cadeautje in de kerstboom te klikken. Je hebt twee kansen om gratis software te winnen.

Dus, ben je opzoek naar specifieke software, dan kun je de software nu aanschaffen voor de halve prijs. Wil je geen geld uitgeven voor de software van EaseUS, dan kun je een cadeautje uitpakken die hier aan de kerstboom hangt. Waar wacht je nog op?

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.