King Werkt Aan Mobiele Game Call of Duty

Call-of-DutyKing, de ontwikkelaar die onder andere verantwoordelijk is voor het populaire spel Candy Crush, werkt aan een mobiele versie van het schietspel Call of Duty. Dit blijkt uit verschillende vacatures op de websites van King.

Activision nam ontwikkelaar King in 2016 over voor 5,9 miljard dollar. Sindsdien heeft King geen noemenswaardige games meer uitgebracht, maar daar komt nu verandering in. King blijkt namelijk te werken aan een mobiele versie van Activision’s belangrijkste spel, Call of Duty.

In de vacatures voor Level Designer staat dat het de bedoeling is “om de Call of Duty-ervaring naar mobiele telefoons te halen, waarbij er op nieuwe en innoverende manieren gespeeld zal worden binnen het genre.” Meer details over wat voor soort ervaring CoD King wil ontwikkelen kunnen we niet opmaken uit de vacatures, ook niet uit de vacatures voor Senior Network Engineer Networking en Senior Tools Developer. We zullen dus moeten wachten totdat Activision besluit het spel officieel aan te kondigen.

via [gamequarter]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.