Facebook Stories Krijgt Videoadvertenties

FacebookNu Facebook Stories veel gebruikers telt heeft Facebook besloten om tussen de verschillende verhalen videoadvertenties te tonen, net zoals dat ook het geval is bij Instagram. 

Momenteel zijn er ongeveer 150 miljoen mensen die hun verhalen delen via Facebook Stories, een functie waarbij Stories na 24 uur automatisch verdwijnen. Voor Facebook is dat genoeg reden om advertenties te plaatsen in de dienst, zodat Facebook nog meer geld kan verdienen.

De videoadvertenties zijn als eerste te zien in de Verenigde Staten, Mexico en Brazilië. Aangezien we het hebben over Facebook is de kans groot dat de advertenties later ook zichtbaar zijn in andere landen. De videoadvertenties zijn ongeveer vijf tot vijftien seconden, maar het is mogelijk om de advertenties over te slaan. Vergelijkbare advertenties zijn zichtbaar in Instagram, een dienst die in handen is van Facebook.

We kunnen moeilijk inschatten wanneer Facebook de advertenties zal uitrollen naar Nederland, maar de kans is zeer groot dat dit zal gebeuren.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.