Straks Mogelijk Om Pokémon Te Ruilen In Pokémon Go

Pokemon-Go-eerste-generatieNiantic heeft een grote Pokémon Go-update aangekondigd, die het mogelijk gaat maken om Pokémon met andere spelers te ruilen. Niantic heeft hiervoor een nieuw vriendensysteem aangemaakt.

Twee jaar na de lancering van Pokémon Go heeft Niantic een functie aangekondigd die het mogelijk maakt om Pokémon met elkaar te ruilen. Het spel is lang niet meer zo populair als twee jaar geleden, maar wie weet kan de nieuwste update kan er voor zorgen dat spelers weer actiever worden.

Met het nieuwe vriendensysteem kun je tot 200 mensen bevrienden. Je vrienden hebben allemaal een status. Na één dag ben je een ‘good friend’, na een week een ‘great friend’, na een maand een ‘ultra friend’ en na 90 dagen een ‘best friend’. Je kunt de status ook beïnvloeden door gifts uit te wisselen, samen gym-battles aan te gaan en raids samen te spelen.

Pokemon-Go-vriendensysteem

Bij mensen met een hoger vriendschapslevel heb je minder Stardust nodig om een Pokémon te ruilen. Zo kost het ruilen van een Pokémon in het begin 1.000.000 Stardust, maar bij de hoogste level slechts 40.000 Stardust. Er zijn een aantal regels voor het delen van een Pokémon. Zo moet je minimaal 100 meter van elkaar verwijderd zijn en level 10 of hoger zijn. Ook kun je maar één Pokémon per dag ruilen. Bij het ruilen verliest een Pokémon zijn opgebouwde Health Points en Combat Points.

De nieuwe Pokémon Go update zal binnenkort worden uitgerold.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.