“Xiaomi Mi 8 Komt Ook Naar Europa”

xiaomi-mi-8-kleurenEen aantal weken geleden vierde Xiaomi de achtste verjaardag van het bedrijf met de lancering van de Xiaomi Mi 8. De smartphone is momenteel alleen in Azië te bestellen, maar volgens de bekende lekker Roland Quant komt de smartphone ook naar Europa.

Xiaomi heeft drie varianten van de Mi 8 aangekondigd; de Xiaomi Mi 8, de Mi 8 SE en de Mi 8 Explorer Edition. De normale variant, de Mi 8, komt volgens de doorgaans goedgeïnformeerde lekker Roland Quant ook naar Europa. Dit toestel beschikt onder andere over een 6,21-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1080 x 2248 pixels en een notch aan de bovenkant, een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB, 128GB of 256GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera, een 20 megapixel selfie-camera en een vingerafdrukscanner.

Volgens Quant verschijnt de Xiaomi Mi 8 in Zwitserland op de markt in de kleuren zwart en blauw voor een adviesprijs van 480 euro (64GB) en 520 euro (128GB). De smartphone zal volgens de bron in augustus in Europa op de markt verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.