Onbekende Pokémon Gespot In Pokémon Go

Ditto-onbekende-pokemonAan het einde van het community evenement “Chikorita Day”, dat dit weekend plaatsvond, is een Pokémon opgedoken die nooit eerder gezien is. Het spawnen van de nieuwe Pokémon zorgt voor veel speculatie.

Bij de Chikorita Day draaide het om de titulaire gras-Pokémon van de tweede generatie. Aan het einde van het evenement werd de virtuele wereld echter massaal overspoeld met een nieuwe onbekende Pokémon. Het beestje bestaat uit grijze blubber met een hexagoon als hoofd. In het midden van de hexagoon zit een vliegend oog.

Bij de naam van de Pokémon staat gewoon “???”. Ook bij Combat Power (CP) kreeg een mysterieuze rating van “???”. Wanneer spelers de Pokémon wisten te vangen veranderde deze echter in Ditto, de morfende, shape shiftende Pokémon die in principe in alle andere Pokémon kan veranderen.

Het is onduidelijk wat precies de bedoeling is van deze Pokémon. Mogelijk is het een marketingstunt voor het aankomende Pokémon Let’s Go voor de Switch. Hierin worden allerlei mechanieken van oude Pokémon-games en Pokémon GO bij elkaar gevoegd. Het kan ook een hint zijn naar de 4e generatie Pokémon in Pokémon GO. Deze generatie bevat een hoop cross-generatie evoluties.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.