Nieuwe Beelden Tonen Pixel 3, Pixel 3 XL en Pixel Stand

Google-Pixel-StandEr zijn nieuwe officiële persrenders van de Pixel 3 en 3 XL uitgelekt. Ook is er een animaties verschenen van de nieuwe Pixel Stand, een Dock die de Pixel 3-smartphone omtovert tot een Smart Display.

Er is opnieuw informatie gelekt over Google’s aankomende Pixel 3-smartphones. Ditmaal wist Evan Blass officiële persrenders van beide toestellen in hoge resolutie te bemachtigen. Veel nieuwe details geven de renders echter niet, want we wisten al dat de Pixel 3 XL een notch in het scherm krijgt en dat er aan de onderkant een grote kin met speaker aanwezig is. Ook zien we op beide toestellen twee camera’s aan de voorkant.

Google-Pixel-3-renders

Ook zijn er foto’s uitgelekt van een witte Pixel 3 XL met een mint-gekleurde powerknop. We zien opnieuw de notch in het scherm, een enkele camera aan de achterkant en een vingerafdrukscanner.

Als laatste is informatie naar buiten gekomen over de zogeheten Pixel Stand. Het gaat om twee animaties die tonen hoe je je Google Pixel kunt omtoveren tot een Smart Display. Je kunt de smartphone opladen door deze op de Pixel Stand te zetten. Vervolgens kun je met stemcommando’s de smartphone bedienen. Zo kun je berichten lezen, je agenda zien, wekkers zetten, muziek afspelen en meer.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.