Pokémon Go-app Hoeft Niet Meer Open Te Staan Om Eieren Uit Te Laten Komen

Niantic-Pokemon-GoDankzij een update is het straks niet meer nodig om de Pokémon Go-app open te laten staan om de afstand te laten detecteren die gebruikers lopen. In het spel is het mogelijk om eieren uit te laten komen door grote afstanden te lopen.

Als de gebruiker hiervoor toestemming geeft synchroniseert Pokémon Go straks met Google Fit dankzij de nieuwe “Adventure Sync“-feature. Hierdoor is het mogelijk om alle stappen die gebruikers doen mee te laten tellen in de game. Met het zetten van stappen krijg je in Pokémon Go beloningen zoals het laten uitkomen van eieren en het verkrijgen van Candy van een Buddy.

Niantic heeft de nieuwe optie toegevoegd omdat veel spelers hebben aangegeven meer beweging te krijgen door beloningen te krijgen in de game. De nieuwe functie zal nog meer moeten motiveren om te bewegen. Gebruikers krijgen een wekelijks overzicht te zien van beweging die ze hebben gedaan in de game. Adventure Sync zal binnenkort worden toegevoegd, maar Niantic heeft nog geen exacte datum gegeven.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.